PhotoworkZ WebdesignZ

WebdesignZ bouwt performante dynamische websites die eenvoudig door de klant te beheren zijn. We gebruiken geen Content Management Systeem (CMS) om de content van de site te beheren. Via onze administrator module past u de teksten direct aan op uw website. Foto's en pdf'fen worden eveneens in de admin module beheerd.

Al onze sites zijn responsive, zodat ze op ieder device te consulteren zijn.

Deze website gebruikt een groot deel van de standaard mogelijkheden van het PhotoworkZ framework. Er is voor deze pop-up website geen maatwerk gebruikt.Webdesign en fotografie

We kunnen een totaal pakket aanbieden van fotografie en webdesign.
Onze mobiele fotostudio bouwen we bij u ter plaatse op, zelfs tijdens het weekend. Wenst u dynamische beelden ipv statische op uw website om uw producten mooi in beeld te brengen, dan hebben we voor u een budgetvriendelijke oplossing waarbij we gebruik maken van lichtveld technologie om een 3D beeld te maken van uw producten.
Dynamische websites

Een dynamische website is kort samengevat een programma dat bij iedere muisklik van de bezoeker de website-code on the fly genereert.
Het design kan u aanleveren of we bouwen samen uw website op. Door gebruik te maken van dynamische websites zijn we niet gebonden aan templates of lay-outs en kunnen zo goed als alle mogelijke designs bouwen.

De voordelen van een dynamische website:
- Geen templates.
- Het design kan volledig zelf gekozen worden.
- Eenvoudig aanpassen van teksten.
- Eenvoudig aanpassen van foto's.

Dit soort websites is vooral geschikt indien er geen behoefte is om zelf nieuwe pagina's aan te maken.